Sistem electroliza salina SMC 50 recomandat piscinelor cu volum intre 150 - 200 mc


14120.00lei 
  • Producator: INNOWATER
  • Cod Produs: SMC50
  • Livrare: 

Aflați mai multe


Sistemul SMC50 produs de INNOWATER este un sistem automat si complet pentru tratare a apei din piscina / jacuzzi prin electroliza sarii.
Procesul de electroliza a apei sarate produce clorul necesar distrugerii bacteriilor, algelor si a altor micro-organisme cu avantajul ca apa tratata nu va avea mirosul dur caracteristic, nu va irita ochii, nu va usca pielea, nu va ataca materialele textile si nu le va decolora.
Cantitatea de clor necesara dezinfectarii eficiente a unei piscine creste cu temperatura si pH-ul (alcalinitatea) apei si se ajusteaza in functie de mediu si de caracteristicile apei.

SMC50 dispune de o sursă de alimentare etanșă de înaltă performanță, eliminarea ventilației forțate a aerului duce la o rezistentă mare la coroziune și, implicit, la mult mai puține defecțiuni. Interfața este foarte simplu de utilizat avand ecran LCD retroiluminat. Cablul de alimentare poate fi deconectat pentru o întreținere rapidă și simplă. Celula este cu auto-curățare. Conexiunile celulei sunt fără șurub - prin intermediul unui conector termoizolant etanș la apă. Software-ul unitatii ofera posibilitati amanuntite de configurare, măsurare și control al pH-ului. 

Caracteristici:
- productie clor / ora – 50 g/h;
- concentratia recomandata de sare – 4 gr/l;
- durata de viata a celulei – 14000 ore;
- debit maxim – 36 m3/h;
- presine maxima de lucru – 4.80 bar;
- pierdere presiune prin celula – 0.05 bar;
- alimentare: 220V;
- tensiune functionare celula - 24 VCD / 7.5 amp;
- consum – 190 W;
- material constructie carcasa – policarbonat / material celula - titan grad 1;
- autocuratare programabila (polaritate) – de la 1 la 12 ore;
- conexiune – Ø63;
- greutate – 13kg;
- dimensiuni ambalaj – 645x640x220mm.