Sistem electroliza salina SMC 15 (15g/h) + dozare pH Wireless - 30-50 mc


7270.00lei 
  • Producator: INNOWATER
  • Cod Produs: SMC15 PHW
  • Livrare: 

Aflați mai multe


Sistemul SMC15 produs de INNOWATER este un sistem automat si complet pentru tratare a apei din piscina / jacuzzi prin electroliza sarii si o pompa peristaltica wireless pentru dozarea pH-ului.
Procesul de electroliza a apei sarate produce clorul necesar distrugerii bacteriilor, algelor si a altor micro-organisme cu avantajul ca apa tratata nu va avea mirosul dur caracteristic, nu va irita ochii, nu va usca pielea, nu va ataca materialele textile si nu le va decolora.
Cantitatea de clor necesara dezinfectarii eficiente a unei piscine creste cu temperatura si pH-ul (alcalinitatea) apei si se ajusteaza in functie de mediu si de caracteristicile apei.

SMC15 dispune de o sursă de alimentare etanșă de înaltă performanță, eliminarea ventilației forțate a aerului duce la o rezistentă mare la coroziune și, implicit, la mult mai puține defecțiuni. Interfața este foarte simplu de utilizat avand ecran LCD retroiluminat. Cablul de alimentare poate fi deconectat pentru o întreținere rapidă și simplă. Celula este cu auto-curățare. Conexiunile celulei sunt fără șurub - prin intermediul unui conector termoizolant etanș la apă. Software-ul unitatii ofera posibilitati amanuntite de configurare, măsurare și control al pH-ului. 

Caracteristici:
- productie clor / ora – 15 g/h;
- concentratia recomandata de sare – 4 gr/l;
- durata de viata a celulei – 14000 ore;
- debit maxim – 27 m3/h;
- presine maxima de lucru – 4.80 bar;
- pierdere presiune prin celula – 0.04 bar;
- alimentare: 220V;
- tensiune functionare celula - 24 VCD / 2.5 A;
- consum – 60 W;
- material constructie carcasa – policarbonat / material celula - titan grad 1;
- autocuratare programabila (polaritate) – de la 1 la 12 ore;
- conexiune – Ø50;
- greutate – 4.5kg;
- dimensiuni ambalaj – 600x350x150mm.

Complementul ideal pentru clorinator este pompa automata pentru dozarea pH-ului. Menținerea pH-ului la valoarea corectă este esențială deoarece eficiența clorului pentru dezinfectarea apei depinde de aceasta. Astfel, cheia pentru a obține o apă limpede este direct legată de menținerea pH-ului la valoarea sa optimă. În plus, o valoare greșită a pH-ului poate duce la proliferarea algelor și a altor microorganisme și la acumularea de calcar. Măsurarea și configurarea pH-ului sunt efectuate prin interfața clorinatorului, rezultând un sistem foarte compact și simplu. Conexiunea wireless la pompa face instalarea mult mai usoara si permite separarea recipientului de acid de clorinator si chiar instalarea in afara camerei de filtrare.
Caracteristici pompa wireless pH:
- scala pH: 0 - 14
- trepte masura: 0.01 pH
- calibrare in 2 puncte (pH4, pH>7)
- dozare variabila, continua si proportionala
- buton manual de test
- pot fi programate alarme pentru dozare si pornire intarziata
- capul pompei peristaltice este transparent si se poate foarte usor inlocui (fara suruburi)
- tub peristaltic Santoprene
- alimentare: 100-240VAC, 50-60Hz
- consum: 20W
- dimensiuni 220 x 130 x 85 mm