Sistem electroliza salina SMC 100 Twin Box recomandat piscinelor cu volum peste 200 mc


23705.50lei 
  • Producator: INNOWATER
  • Cod Produs: SMC100
  • Livrare: 

Aflați mai multe


Sistemul SMC100 Twin Box produs de INNOWATER este un sistem automat si complet pentru tratare a apei din piscina prin electroliza sarii, adresandu-se in principal utilizatorilor comerciali (piscine publice sau rezidentiale cu dimensiuni medii si peste medie) si regimurilor de lucru / exploatare intensive.
Procesul de electroliza a apei sarate produce clorul necesar distrugerii bacteriilor, algelor si a altor micro-organisme cu avantajul ca apa tratata nu va avea mirosul dur caracteristic, nu va irita ochii, nu va usca pielea, nu va ataca materialele textile si nu le va decolora.
Cantitatea de clor necesara dezinfectarii eficiente a unei piscine creste cu temperatura si pH-ul (alcalinitatea) apei si se ajusteaza in functie de mediu si de caracteristicile apei.

SMC100 dispune de o sursă de alimentare etanșă de înaltă performanță, eliminarea ventilației forțate a aerului duce la o rezistentă mare la coroziune și, implicit, la mult mai puține defecțiuni. 
Carcasa este din inox 316, clasa protectie IP65. Interfața meniului este foarte simplu de utilizat avand ecran LCD retroiluminat. Protectie electronica la sprasarcini.
Celula este cu auto-curățare necesitand o mentenanta minima. 
Carcasa electrodului este transparenta pentru acces facil si o inspectare cat mai usoara. 
Clablul este prevazut cu conexiune rapida - fara suruburi.
Se poate conecta la internet prin sistemul SmartHome LOXONE.

Caracteristici:
- productie clor / ora – 100 g/h;
- concentratie sare: 4 g/l (apa de mare);
- debit minim: 10 m3/h;
- presiune maxima: 1,5 bar;
- durata de viata a celulei – 20.000 ore;
- calitatea electrodului: 10K - premium;
- alimentare: 230VAC / 2 x 9 A;
- tensiune functionare celula - 2 x 24 VCD;
- consum – 2 x 185 W;
- autocuratare programabila (polaritate);
- conexiuni – Ø63;
- greutate – 13 kg;.


Conector pentru celule impermeabile cu deconectare rapidă.• Celulă bipolară compactă de întreținere redusă. • Perioada de polaritate programabilă. • Conexiune cablu celular fără șuruburi. • Știfturi de celule detașabile metal-plastic. •