Cabina sauna cu infrarosu 90 x 90 x 191 cm


13156.00lei 
  • Producator: Harvia
  • Cod Produs: SGC0909BR
  • Livrare: 

Aflați mai multe


Cabina cu infrarosu Harvia va permite sa va relaxati in caldura ori de cate ori doriti.Cabina functioneaza pe baza elementelor din radiatorul de caldura care produce radiatie infrarosu. Caldura este similara cu cea produsa de soare. Caldura infrarosu va ofera o stare de relaxare si revigorare.

INFORMATII TEHNICE
Cabina cu infrarosu Radiant Harvia vine cu instructiuni clare de instalare, facând cabina usor de instalat. Cabina cu infrarosu poate fi instalata in orice spatiu uscat. Timpul de functionare si temperatura in cabina sunt stabilite cu usurinta cu ajutorul panoului de control.Cabina este gata de utilizare in mai putin de zece minute dupa ce este pornita. Luminile pot fi pornite de la panoul de control. Ambele modele au un radio / CD player pentru a reda muzica preferata.

Cabinele cu infrarosu sunt realizate din lemn Hemlock, un lemn placut-parfumat, de culoare deschisa asemanator pinului. Suprafata exterioara estein nuanta de furnir de nuc negru.

Cabinele cu infrarosu au un design modern si o multime de suprafete de sticla.Elementele mari de incalzire au fost plasate astfel incât caldura sa inconjoare toate partile corpului. Deoarece cabina poate provoca transpiratie intensa, bancile si podea trebuie sa fie protejate(de exemplu, cu un prosop). Bancile sunt detasabile pentru curatare.

Caldura infrarosu nu produce radiatii nocive sau daunatoare. Cu toate acestea, datorita cresterii temperaturii tesutului cauzate de caldura, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza cabina cu infrarosu, daca sunteti gravida sau cu probleme de sanatate.