Intretinere

Facebook Hidrotec


Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice fel de operatiuni de intretinere a piscinei dumneavoastra:

  •    - pe baza unui abonament lunar
  •    - interventii rapide, la cerere, pentru remedierea defectiunilor
Pretul unui abonament variaza in functie de dimensiunile piscinei si complexitatea instalatiilor de tratare si filtrare a apei

Tratarea apei - o problema des intalnita

Fara folosirea substantelor de baza in tratarea apei - Clor si pH, alaturi de alte substante , apa din piscina nu va fi niciodata limpede si curata. Pe langa aspectul vizual neplacut, daca apa nu este tratata , va puteti imbolnavi datorita dezvoltarii bacteriilor in apa. De aceea, tratarea apei are un rol primordial in mentinerea apei curate si fara microbi. Calitatea apei se mentine fie printr-o tratare manuala, fie cu ajutorul unor sisteme de tratare semiautomate sau automate. Cu cat sistemul de tratare este mai complex si mai mai eficient, cu atat apa din piscina va fi mai curata si va avea un aspect clar.

Tratarea manuala a apei


Tratarea manuala se face utilizand o trusa de analiza care indica nivelul clorului si pH-ului din apa. Aceste substante se pun manual in apa. Din pacate aceasta metoda de analiza este total empirica cu o marja de eroare ridicata. In plus analiza apei trebuie facuta la cateva zile, in perioadele foarte fierbinti chiar zilnic. De asemenea dupa fiecare schimbare meteo trebuie facuta analiza apei.

Sisteme semiautomate


Sistemele semiautomate constau in utilizarea unor pompe dozatoare cu reglare proportionala. Si aceste sisteme presupun o atentie sporita din partea dumneavoastra, o analiza a apei prin metoda de mai sus si un reglaj periodic al pompelor dozatoare.

Sisteme automate pentru tratarea apei


Cu adevarat eficiente sunt sistemele dozatoare automate care au in componenta senzori de Cl si pH, iar pompele de dozare sunt controlate de microprocesor. Astfel cantitatea de Cl si pH din piscina va fi intotdeauna cea corecta, marja de eroare a acestor sisteme fiind de sutimi de mg/l.